Isolering

CMU er autoriseret Isodan isolatør

Indhent tilbud

CMU Constructions udfører alle opgaver indenfor isolering

CMU arbejder med miljø og klimavenlige isoleringsprodukter som papiruld, træfiber, flamingo (EPS) og Perlite. CMU arbejder helst IKKE med glas- og rockwool.

CMU Construction er certificeret Isodan isolatør
Papiruldsisolering
EPS og Flamingoisolering
eps og flamingo isolering
Træfiber- og Perlite isolering
loftisolering

Miljøvenlig isolering

Papirisolering

Super isoleringsegenskaber. Stabil densitet og lavt støvindhold. Udviklet til den professionelle isolatør

Træfiberisolering

Stærke isoleringsegenskaber med god diffusionsåbenhed. Ideelt til træbyggeri.

EPS granulat

Recirkuleret EPS (flamingo) med høj isoleringsevne. Oplagt valg til isolering af hulmure, der kan være udsat for slagregn, optrængende fugt fra fundament eller til ældre murværk, hvor fugerne ikke er tætte.

Perlite isolering

Naturprodukt af vulkansk oprindelse. Sterilt produkt, der er særdeles velegnet til isolering i ejendomme med særlige brandkrav eller hensyn til indeklima. Absorberer ikke fugt.

Loftsrumsisolering

En nem og billig metode til et bedre indeklima og lavere varmeregningen. CMU constructions bygger også gerne gangbro få nem afgang efter isolering

Hulmursisolering

Hule teglstensmure har i stor udstrækning været benyttet i de sidste 100 år - først og fremmest i parcelhuse, men også i den øverste etage i fleretages ejendomme. Denne konstruktion var materialebesparende, og hulrummet mellem murerne gav også en let isolering på grund af den stillestående luft. Det er denne hulmur, som med fordel kan udfyldes med isolering

Isolering af etageadskillelse

Isolering af gulv eller etageadskillelse er i mange ældre beboelsesejendomme en oplagt gevinst for komforten i lejlighederne, og ikke mindst en vigtig mulighed for at reducere ejendommens varmeudledning. Derudover vil isolering med papirisolering / papiruld medvirke til at reducere eventuelle lydgener mellem etagerne.

Isolering af krybekælder og gulv

En dårligt isoleret krybekælder er ofte årsag til stort varmetab og dårligt indeklima. Ved isolering af krybekælder eller gulv stopper man effektivt træk hen over gulvet, og undgår at gulvet føles koldt.

Vi realiserer jeres drøm!

CMU har flere års erfaring med montering af ventilationsanlæg, maskinfører arbejde, samt isolering og efterisolering. CMU er rørlæggeruddannet og certificeret Isodan isolatør.
Få et uforpligtende tilbud
CMU Constructions
Sall Hedevej 69
8450 Hammel
Cvr. nr. 43328832
CMU Constuctions
Gl. Randersvej 28
8660 Skanderborg
Cvr. nr. 43328832

Kontakt os

Indhent tilbud på ventilations arbejde

Indhent tilbud på entreprenør arbejde

Indhent tilbud på isolering